Kaksivaiheisen tunnistautumisen ottaminen pois käytöstä Ubisoft-tililläsi

KYSYMYS:

Kuinka voin ottaa kaksivaiheisen tunnistautumisen 2FA pois käytöstä Ubisoft tililläni?

VASTAUS:

Mikäli sinulla on ongelmia tämän ominaisuuden kanssa, tai haluat aktivoida sen toiselle laitteelle, joskus on välttämätöntä ottaa ominaisuus pois käytöstä.

Tarvitset vain yhden vahvistuskoodin, tai mikäli sinulla on ongelmia niiden luomisessa, yhden palautuskoodeista.

Ottaaksesi kaksivaiheisen tunnistautumisen (2SV) pois käytöstä:

•  Mene Turvallisuus-sivulle.
•  Kaksivaiheinen tunnistautuminen -kohdassa, valitse Hallitse-painike.
•  Klikkaa Deaktivoi.

•  Valitse Deaktivoi ponnahdusikkunasta.

•  Sinua pyydetään kirjautumaan ulos tallentaaksesi muutokset.

Mikäli sinulla ei ole pääsyä palautuskoodeihin, tai tarvitset apua ominaisuuden sulkemisessa, ethän epäröi ottaa yhteyttä.

Huomioithan ettei sinulla tarvitse olla pääsyä palautuskoodeihin ottaaksesi meihin yhteyttä. Käymme läpi omistajanvarmennusprosessin ennen kuin teemme muutoksia tilillesi.

Otathan yhteyttä, mikäli sinulla on muuta kysyttävää.