En pääse kirjautumaan Ubisoft-tililleni

KYSYMYS:

En pääse kirjautumaan Ubisoft-tililleni. Mitä voin tehdä?

VASTAUS:

Kirjautumiongelmat Ubisoft verkkosivulla

Mikäli sinulla on ongelmia kirjautua Ubisoftin verkkosivulle, katsothan tämän artikkelin, joka sisältää ongelmanratkaisukohdat selainongelmiin.

Kirjautumisongelmat Uplay PC -sovelluksessa

Mikäli et pääse kirjautumaan ainoastaan Uplay PC -sovellukseen, seuraa alla olevia ohjeita:
1. Asenna Uplay:n uusin versio.
2. Käynnistä Uplay PC järjestelmänvalvojana.
3. Tarkasta ettei sovellus ole Offline-tilassa.
4. Tarkasta ettei sinulla ole muita yhteysongelmia.

Kirjautumisongelmat sekä Uplay PC:ssä että Ubisoftin verkkosivuilla.

Mikäli sinulla on ongelmia kirjautua sekä Uplay PC -sovellukseen, että Ubisoftin verkkosivuille, tarkastathan seuraavat kohdat:

1. Kirjoitusvirheet tunnuksissa.
Lisätietoja tunnusongelmista löydät tästä tukiartikkelista.

2. Yhteysongelmat.
Internetyhteytesi saattaa estää sinua yhdistämästä verkkosivuille ja Uplay PC -sovellukseen. Tässä tapauksessa kokeilethan käyttää toista verkkoa (kuten muuta WiFi-verkkoa tai puhelimen yhteyttä).

Mikäli ongelmat jatkuvat näistä ongelmanratkaisukohdista huolimatta, otathan yhteyttä.