Discovery Tour Mode Assassin's Creed: Origins

KYSYMYS:

Mikä on Assassin's Creed: Origins Discovery Tour?

VASTAUS:

Assassin's Creed: Origins Discovery Tour -pelimuoto antaa sinun tutkia muinaista Egyptiä ilman taisteluiden ja tehtävien keskeytystä.

Tämä, puhtaasti sivistävä, muoto on virtuaalinen museo sisältäen ohjattuja kierroksia ja historiallisia paikkoja tutkittavaksi.

Mikäli jo omistat Assassin's Creed: Origins -pelin, voit aloittaa Discovery Tour -muodon pelin päävalikosta.

Voit myös hankkia erillisversionDiscovery Tour: Ancient Egypt, Ubisoft Storen kautta. Voit käynnistää sen kuten minkä tahansa sovelluksen.

Valitse haluamasi kierros Egyptin kartasta tai aiheittain järjestetystä listasta. Pääset näihin painamalla Map ja valitsemalla Discovery Tour menusta kohdan Tours.

Kierroksen valittuasi siirryt kyseiseen kohteeseen kartalla. Voit myös valita Characters-välilehdeltä millä hahmolla suoritat kierroksen. Valittavana useita pelin eri hahmoja.

Kokeaksesi kierroksen, sinun tulee ainoastaan seurata hohtavaa kultaista linjaa maassa. Jokainen kierroksen osa on merkattu kimaltavalla kohdalla linjassa.

Kohteessa audio-kommenttiraita antaa sinulle lisätietoja kuten opas museossa. Voit liikkua vapaasti ja katsoa ympärillesi kuunnellessasi kommenttiraitaa. Mikäli haluat, saat lisätietoja kohteista klikkaamalla näytöllä näkyvää avaimen kuvaa.

Discovery Tour valikon Passport-välilehti näyttää edistymisesi. Näet myös Timeline-välilehden, joka näyttää sinulle yleiskuvan muinaisen Egyptin aikajaksoista.

Toivottavasti nautit Discovery Tourista!

Löydät lisätietoa Discovery Tourista viralliselta verkkosivultamme! Mikäli sinulla on kysyttävää, olethan yhteydessä.