Controller App yhteysongelmat

KYSYMYS:

Minulla on ongelmia saada Just Dance Controller App toimimaan. Mitä voin tehdä?

VASTAUS:

Kuinka sovellus toimii?
Sovellus toimi WiFin kautta. Kun konsoli ja puhelin ovat samassa verkossa, ne voivat toimia yhteydessä toisiinsa.

Miksei puhelimeni saa yhteyttä konsoliin?
Voit tarkastaa nämä asiat:

Ensimmäiseksi:
Ovatko puhelin ja konsoli yhdistettynä samaan WiFi-verkkoon? Laitteiden tulee olla samassa verkossa pystyäkseen olemaan yhteydessä toisiinsa.

Varmistathan että Xbox One ja Just Dance Controller sovellus on päivitetty (Google Play, App Store).

Puhelimesta:
Onko WiFi-toiminto päällä? Varmistathan että WiFi-tila on aktivoituna eikä puhelin ole lentotilassa tai älä häiritse -tilassa.

Konsoli:
Onko WiFi-toiminto päällä? Varmistathan että WiFi-tila on aktivoitu konsolillasi ja että se on yhdistettynä WiFi-verkkoon.

Jos konsoli on yhdistettynä kaapelilla:
Onko kaapeli yhdistettynä WiFi-modeemiin? Varmista että kaapeli on yhdistettynä WiFi-modeemiin ja puhelimesi yhdistettynä tuohon samaan WiFi-verkkoon. Myös kaapelilla kytketty konsoli pystyy keskustelemaan puhelimen kanssa, mikäli ne ovat samassa verkossa.

Miksei puhelimeni yhdistä konsoliin, vaikka ne ovat samassa WiFi-verkossa?
Seuraa näitä ohjeita:
1. Käynnistä Just Dance konsolilla Wii U™, PlayStation®4, Xbox One tai Switch (vain Just Dance 2018).

2. Pelissä valitse Mobile Device pisteiden ansaintaa varten. Konsolisi alkaa etsiä puhelintasi.

3. Avaa Just Dance Controller sovellus iOS tai Android laitteellasi. Luethan näytölle tulevat ohjeet huolellisesti, tai käy läpi apuosio sovelluksen oikeassa alanurkassa.

4. Mikäli konsoli ja älypuhelin ovat samassa WiFi-verkossa, puhelimesi tulisi löytää konsolin nimi näytöltä.
a. Jos konsolin nimi ei tule näkyviin, tarkastathan WiFi-asetukset, puhelimen asetukset ja konsolin asetukset. Tämän jälkeen etene seuraavaan kohtaan.
b. Jos konsolin nimi tulee näkyviin, paina laitteen nimestä ja laitteiden välille muodostuu yhteys.

5. Selaa peliä käyttämällä puhelintasi ja tanssi pitämällä puhelinta tiukasti oikeassa kädessäsi.

Miksi sovellus ei löydä konsoliani?
Oletko yrittänyt muodostaa yhteyden oikeaan aikaan? Yritä yhdistää puhelin vasta sen jälkeen kun olet valinnut sen pisteidenansaintalaitteeksi Just Dance 2018 pelin etusivulta. Tämän jälkeen konsoli tietää skannata WiFi-verkon löytääkseen laiteparin.

Huomioithan että puhelin pisteidenansaintalaitteena toimii ainoastaan seuraavilla konsoleilla:
-  PlayStation®4 ja Xbox One, Just Dance 2019
 - Wii U™, PlayStation®4, Xbox One ja Nintendo Switch, Just Dance 2018
 - Wii U™, PlayStation®4, Xbox One, ja PC, Just Dance 2017
 - Wii U™, PlayStation®4 ja Xbox One, Just Dance 2016
 - Ja seuraavilla älypuhelimilla: iOS (versio 6.0 ja uudemmat), Android (versio 4.1 ja uudemmat), Windows Phone 10 (yhteensopiva ainoastaan Xbox One, Just Dance 2016).

Miksi sovellus ei löydä konsolia vaikka ne ovat samassa WiFi-verkossa?
Varmistathan että olet käynnistänyt sovelluksen etsimään konsolia valittuasi mobiililaitteen pisteidenansaintalaitteeksi. Vasta tämän jälkeen konsoli voi havaita puhelimesi.
Voit myös päivittää konsolin havaitsemisen painamalla Refresh-painiketta sovelluksessa.

Miksi puhelin kadottaa yhteyden kesken pelin?
Tässä lista mahdollisista syistä yhteyden katkeamiseen kesken pelin:
 - Jonkin sovelluksen ilmoitus
 - Ilmoitus akun varauksen vähyydestä
 - Näyttö menee pois päältä
 - Puhelin sammuu akun loputtua

Sovellus havaitsee konsolin, mutta en pysty valitsemaan sitä. Kuinka pääsen tästä eteenpäin?
Yritä sulkea sovellus ja avata se uudestaan. Järjestelmän uudelleenkäynnistys nollaa sovelluksen ja yhteyden muodostaminen pitäisi onnistua tämän jälkeen.

Miksi sovellus näyttää etten ole yhdistettynä WiFi-verkkoon, vaikka olen?
Tarkasta ettei puhelimesi ole lentotilassa, yötilassa tai älä häiritse -tilassa. Nämä sulkevat WiFi-yhteyden, etkä näin saa yhteyttä muodostettua.

Onko sovellus yhteensopiva konsoleille Wii, PS3 tai Xbox 360?
Just Dance Controller sovellus ei ole yhteensopiva alustoille Wii, PS3 tai Xbox 360.