Virheviesti "Easy Anti-Cheat is not installed"

KYSYMYS:

Mitä tehdä jos saan virheviestin "Easy Anti-Cheat is not installed" peliä käynnistettäessä?

VASTAUS:

Tämä virheviesti tarkoittaa että Easy Anti-Cheat asennus on poistettu järjestelmästäsi.

Mikäli olet poistanut Public Test Server (PTS) asennuksen ja tämän jälkeen käynnistänyt pelin, saatat saada tämän virheviestin.

Korjataksesi virheen, uudelleenasenna Easy Anti-Cheat.

Tämän jälkeen pelin tulisi käynnistyä normaalisti.

Mikäli saat edelleen virheviestin, käythän läpi yleiset ongelmanratkaisukohtamme

Otathan yhteyttä, mikäli sinulla on muita kysymyksiä.