Far Cry 5 - Uuden pelin aloittaminen

KYSYMYS:

Kuinka voin aloittaa pelin alusta?

VASTAUS:

Mikäli haluat aloittaa peilin alusta, valitse New Game pelin päävalikosta:

User-added image

Huomioithan että tämä pyyhkii edellisen tallennuksesi yli. Far Cry 5:ssa on ainoastaan yksi käytettävä tallennuspaikka.

Mikäli päätät aloittaa alusta, seuraavat asiat nollaantuvat:

•  Tarinan eteneminen
•  Avatut varusteet (poislukien Premium-varusteet)
•  Arcade eteneminen

Uusi tallennus säilyttää seuraavat asiat:

•  Silver Bars
•  Silver Bareilla ostetut varusteet
•  Live Event palkkiot
•  Club palkkiot
•  Avattu lisäsisältö kuten ULCt.

Mikäli haluat säilyttää edellisen tallennuksesi, suosittelemme tekemään varmuuskopion tallennuskansiosta, ja siirtämään sen eri kansioon ennen uuden pelin aloitusta.

Varmuuskopioidaksesi pelitallennuksen:

PC
•  Avaa savegame-kansio
•  Valitse kaikki tiedostot, tallenna toiseen kohteeseen, esimerkiksi työpöydällesi.

PS4
Seuraa Sonyn opasta aiheesta "backing up your save game on a USB stick" (tallennusten varmuuskopiointi muistitikulle).

Mikäli sinulla on muita kysymyksiä, otathan yhteyttä.