Epäilyttävää toimintaa tilillä -sähköposti

KYSYMYS:

Sain sähköpostin koskien epäilyttävää toimintaa tililläni. Mitä tämä tarkoittaa ja mitä minun tulisi tehdä?

VASTAUS:

Sähköposti ilmoittaa havaitusta epäilyttävästä toiminnasta, joka on havaittu tililläsi.

User-added image

Mikäli olit itse toiminnan takana, ei tästä viestistä tarvitse huolehtia. Mikäli et itse suorittanut tätä toimintaa, kannattaa sinun noudattaa seuraavia kohtia varmistaaksesi tilisi turvallisuus.

Ensimmäiseksi suosittelemme vaihtamaan salasanan. Ohjeet salasanan vaihtamiseen löydät TÄÄLTÄ.

Toiseksi tilin suojamekanismiksi suosittelemme ottamaan käyttöön kaksivaiheisen tunnistautumisen (2FA, 2 Step Verification, 2 Factor Authentication). 2FA on järjestelmä joka pyytää salasanan lisäksi antamaan uniikin, 30 sekunnin välein vaihtuvan, koodin puhelinsovelluksesta. Tämän voit ottaa vastaan teksiviestillä, sähköpostilla tai älypuhelimen tunnistautumissovelluksen kautta.

Tämä tarkoittaa että mikäli joku saisi haltuunsa tilitietosi, yrittäessään kirjautua tilillesi heiltä kysytään tätä koodia, eivätkä he ilman puhelintasi saa tätä koodia hankittua. Suosittelemme vahvasti tämän sovelluksen käyttöönottoa. Ohjeet tähän löydät TÄÄLTÄ.

Mikäli sinusta tuntuu että sähköpostiosoitteesi on kaapattu, suosittelemme vaihtamaan sen. Ohjeet tähän lödät TÄÄLTÄ.

Mikäli tarvitset apua, ethän epäröi ottaa yhteyttä asiakastukeen!