Näppäinasetukset pelissä The Crew 2

KYSYMYS:

Pystynkö vaihtamaan pelissä näppäinten ja ohjainten näppäinasetuksia?

VASTAUS:

Vaihtaaksesi näppäimistön ja ohjaimen näppäinasetuksia (key mapping), seuraa alla olevaa ohjetta:

- Päävalikossa avaa Options -välilehti
- Avaa Key mapping -alavalikko.

User-added image
User-added image

- Valitse haluamasi ajoneuvo
- Muokataksesi näppäinasetuksia välitse näppäin jonka haluat muuttaa ja paina sitten toista näppäintä johon haluat nykyisen asetuksen muuttaa. PC:llä vaihtaaksesi näppäimistöstä ohjaimen näppäinasetuksiin, osoita oikealla ohjaimen kytkimellä/sauvalla oikealle.

Huomaathan, ettei kaikkia näppäinasetuksia voi muuttaa.