Fyysisten lelujen aktivointi seitsemäksi päiväksi

KYSYMYS:

Kuinka digitaalinen aktivointi leluille toimii? Montako päivää voin pelata leluillani ennen kuin minun tulee yhdistää ne laitteeseeni uudelleen?

VASTAUS:

Starlink: Battle For Atlas splash art

Vaihtokelpoisten lelujen kanssa pelaamisen luoman uniikin pelielämyksen lisäksi voit milloin tahansa jatkaa pelaamista ilman fyysistä alusta.

Starlink lelun yhdistäminen peliin avaa digitaalisen version aluksesta seitsemäksi päiväksi, antaen sinulle mahdollisuuden pelata laitteilla Xbox One, PS4, PC ja Nintendo Switch, ilman fyysistä alusta esimerkiksi matkoilla.

Kaikki Starlink lelut ovat yhteensopivia kaikkien alustojen kesken. Poislukien Fox McCloud -pilotti sekä Arwing-alus, jotka ovat ainoastaan Nintendo Switchille.

Koska fyysisen lelun yhdistäminen ohjailmella avaa digitaalisen version seitsemäksi päiväksi, voit lainata leluasi ystävälle ja silti käyttää sitä konsolillasi viikon ajan.

MIkäli sinulla on kysyttävää, otathan yhteyttä.