Tilisi turvaaminen kaksivaiheisella tunnistautumisella (sähköposti)

KYSYMYS:

Kuinka otan käyttöön varmennustavan sähköposti kaksivaiheisessa tunnistautumisessa?

VASTAUS:

Ottaaksesi kaksivaiheisen tunnistautumisen (2FA) käyttöön sähköpostiasi käyttäen:

• Mene Turvallisuussivulle.
• Klikkaa Aktivoi kohdasta Kaksivaiheinen tunnistautuminen.
• Valitse vaihtoehto Sähköposti ja klikkaa Valitse.
Tämä lähettää tiliisi yhdistettyyn sähköpostiin varmennuskoodin.
• Syötä sähköpostissa mainittu varmennuskoodi.

User-added image

• Viimeistele prosessi klikkaamalla Lähetä.
• Kun ominaisuus on otettu käyttöön onnistuneesti, saat sähköpostitse kuusi palautuskoodia.
Ota koodeista kuvakaappaus tai ota ne ylös turvalliseen paikkaan.

Mikäli käyttäisit mielummin toista varmennustapaa, voit ottaa tämän turvallisuusominaisuuden käyttöön myös mobiililaitteellasi tai tabletilla.

Voit tehdä muutoksia varmennustapaan tai poistaa kaksivaiheisen tunnistautumisen käytöstä milloin tahansa. Huomaathan, että voit myös hallinnoida luotettuja laitteitasi.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä turvallisuusominaisuuksistamme, älä epäröi ottaa yhteyttä.