Kaksivaiheisen tunnistautumisen varmennustavan muuttaminen

KYSYMYS:

Kuinka voin vaihtaa varmennustavan kaksivaiheiseen tunnistautumiseen?

VASTAUS:

Tehdäksesi muutoksia kaksivaiheiseen tunnistautumiseen (2FA), tarvitset varmennuskoodin. Mikäli sinulla on ongelmia niiden generoinnissa, voit käyttää palautuskoodeja.

Vaihtaaksesi varmennustavan:

•  Mene Turvallisuus-sivulle.
•  Klikkaa Hallitse-painiketta Kaksivaiheinen tunnistautuminen -laatikosta.
•  Valitse Sähköposti, mikäli käytät tällä hetkellä Google Authenticaitoria, tai päinvastoin.

• Klikkaa Vaihda.
• Seuraa näytöllä näkyviä ohjeita uuden varmennustavan käyttönottoon.

Sinulla on myös vaihtoehto deaktivoida kaksivaiheinen tunnistautuminen.

Mikäli sinulla on kysyttävää, otathan yhteyttä.

Huomioithan ettei sinulla tarvitse olla pääsyä varmennustapaan tai palautuskoodeja ottaaksesi yhteyttä meihin. Suoritamme turvallisuusprosesseja varmistaaksemme tilin omistajuuden ennen kuin teemme muutoksia tilillesi.