Ghost Recon Breakpoint:in järjestelmävaatimukset

KYSYMYS:

Mitkä ovat pelin Ghost Recon Breakpoint järjestelmävaatimukset?

VASTAUS:

Huomaathan, että alla olevat oheiset vaatimukset ovat perusjärjestelmävaatimukset tälle pelille.
Saadaksesi tietoa suositelluista järjestelmävaatimuksista Ghost Recon Breakpoint:ille 2K- ja 4K-resoluutioilla, lue ohesta tarjoamamme artikkeli aiheesta.

Minimijärjestelmävaatimukset - 1080p (30 FPS - Matalat asetukset):

Käyttöjärjestelmä: Windows 7 SP1, Windows 8.1, Windows 10 (vain 64-bittiset versiot)
Prosessori: Intel Core i5 4460, AMD Ryzen 3 1200
Näytönohjain: AMD Radeon R9 280X tai Nvidia GeForce GTX 960 (4GB VRAM, Shader Model 5.0 tai parempi)
Keskusmuisti: 8GB RAM
Tallennustila: 42GB vapaata muistia kovalevyllä
DirectX: DirectX 11
Ääni:
DirectX 9.0c-yhteensopiva äänikortti uusimmilla ajureilla
Lisälaitteet: Windows-yhteensopiva näppäimistö sekä hiiri vaaditaan tai vaihtoehtoisesti peliohjain (Xbox One / PS4). Lisää infoa tuetuista lisälaitteista löydät oheisesta artikkelistamme.
Internet: Toimiva Internet-yhteys vaaditaan.

Suositellut järjestelmävaatimukset - 1080p (60 FPS - Korkeat asetukset):

Käyttöjärjestelmä: Windows 7 SP1, Windows 8.1, Windows 10 (vain 64-bittiset versiot)
Prosessori: Intel Core i7 6700K, AMD Ryzen 5 1600
Näytönohjain: AMD Radeon RX 480 tai NVIDIA GeForce GTX 1060 (6GB VRAM Shader Model 5.0 tai parempi)
Keskusmuisti: 8GB RAM
Tallennustila: 42GB vapaata muistia kovalevyllä
DirectX: DirectX 11
Ääni: DirectX 9.0c-yhteensopiva äänikortti uusimmilla ajureilla
Lisälaitteet: Windows-yhteensopiva näppäimistö sekä hiiri vaaditaan tai vaihtoehtoisesti peliohjain (Xbox One / PS4). Lisää infoa tuetuista lisälaitteista löydät oheisesta artikkelistamme.
Internet: Toimiva Internet-yhteys vaaditaan.
Voit kokea Ghost Recon Breakpointin parhaiten Internet-yhteydellä, jonka nopeus on vähintään 384kps paluusuuntaan.

Kannettavien tietokoneiden vastaavat korttimallit saattavat toimia, kunhan niiden suorituskyky on minimijärjestelmävaatimuksien tasolla. Löydät lisää infoa tästä artikkelista

Seuraavat toiminnot eivät ole saatavilla Ghost Recon Breakpoint:ssa - SLI, Ray tracing ja Crossfire.