Kielivaihtoehtojen lisääminen peliin tietokoneella

KYSYMYS:

Kuinka pääsen käsiksi muihin kieliin pelin sisällä?

VASTAUS:

Muiden kielten käyttöönotto:

• Valitse peli Uplay kirjastostasi.
• Valitse pelin yleisnäkymän vasemmasta reunasta Ominaisuudet .
• Valitse Yleinen-osiosta alasvetovalikosta haluamasi kieli.
• Käynnistä peli.
Jos vaadittuja kielitiedostoja ei ole saatavana paikallisesti, sinua pyydetään asentamaan ne.

Kielet alasvetovalikko Uplay-sovelluksessa

Huomaa, että käytettävissä olevat kielet vaihtelevat ostetun version mukaan.

Jos haluat käyttää muita kieliä vanhemmille peleille, saatat joutua asentamaan pelin uudelleen Uplay:ssa. Asennusikkunassa valitse Asenna lisäkielet, ja valitse kielet joita haluat käyttää pelissä, ennen kuin jatkat prosessia.

Mikäli sinulla on muita kysymyksiä, otathan yhteyttä.