Pelien aktivointi ja asentaminen Oculus-työpöytäsovellukseen

KYSYMYS:

Kuinka aktivoin ja asennan pelejä Oculus VR -kuulokkeilleni työpöydällä?

VASTAUS:

Voit lunastaa ja hallita pelejä Oculus Rift- ja Rift S -kuulokkeillesi Oculus- työpöytäsovelluksen tai mobiilisovelluksen kautta .

Huomaa, että jos sinulla on Oculus Quest tai Go , sinun on aktivoitava pelisi mobiilisovelluksella .

Aloitus:

• Varmista, että Uplay on suljettu.
Tarkista ilmaisinalueelta, että asiakas on täysin suljettu.
• Asenna Oculus- työpöytäsovellus .
Jos sinulla ei vielä ole Oculus-tiliä, käynnistä sovellus ja valitse Luo uusi tili .
• Käynnistä sovellus.
Sovelluksessa sinulla on mahdollisuus aktivoida ja asentaa pelejä.

Pelin aktivointi :

• Kirjaudu Oculus-tilillesi.
• Valitse vasemman reunan valikkoriviltä Asetukset .
• Valitse tiliasetuksista Lunasta koodi .
• Kirjoita aktivointiavain ja valitse sitten Lunasta .
• Avaimen lunastamisen jälkeen sinulla on mahdollisuus asentaa nyt tai asentaa myöhemmin .
Kun valitset Asenna nyt, pelin asennus alkaa kirjastossasi.
Kun valitset Asenna myöhemmin , peli siirtyy Kirjasto- välilehden Ei asennettu -osioon.

Huomaa, että jos olet ostanut pelisi digitaalisesti Oculus-kaupasta, sinun ei tarvitse aktivoida sitä. Voit siirtyä suoraan pelin asentamiseen.

Pelin asentaminen :

• Aloita lataaminen valitsemalla peli.
• Kun peli on ladattu, valitse se käynnistääksesi sen.
Sinun pitäisi saada kehote kirjautua Ubisoft-tilillesi.
• Kirjoita kirjautumistietosi ja valitse Kirjaudu sisään .
• Peli on nyt aktivoitu sekä Oculus- että Ubisoft-tileillesi.

Sinun pitäisi nyt löytää peli sekä Oculus-työpöytäsovelluksesta että Uplay pelikirjastosta.

Jos sinulla on kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä .