Hosts-kansion nollaaminen

KYSYMYS:

Mikä on Hosts-kansio ja miten nollaan sen?

VASTAUS:

Kohdekansio on pieni tekstitiedosto, joka luodaan osana Windowsin järjestelmänhallintaa. Sitä voidaan käyttää reitittämään internetliikennettä tai joskus nettisivun estämiseen.

Sulkeaksesi pois kohdekansion aihettamat ongelmat multiplayer-toiminnoissa, se tulisi puhdistaa tai nollata.

Kansion nollaaminen on helppoa! Seuraa vain näitä järjestelmääsi koskevia kohtia:
Windows 7
Windows 8
Windows 10
• Mene kohteeseen C:\Windows\System32\drivers\etc
• Etsi tiedosto hosts ja uudelleennimeä se hosts.old
• Luo uusi hosts-tiedosto:
a. Avaa uusi tekstikansio. Notepad ja WordPad ovat valmiiksi asennettuja.

b. Kopioi seuraava teksti tiedostoon:

# Copyright (c) 1993-2006 Microsoft Corp.
#
# This is a sample HOSTS file used by Microsoft TCP/IP for Windows.
#
# This file contains the mappings of IP addresses to host names. Each
# entry should be kept on an individual line. The IP address should
# be placed in the first column followed by the corresponding host name.
# The IP address and the host name should be separated by at least one
# space.
#
# Additionally, comments (such as these) may be inserted on individual
# lines or following the machine name denoted by a '#' symbol.
#
# For example:
#
# 102.54.94.97 rhino.acme.com # source server
# 38.25.63.10 x.acme.com # x client host
# localhost name resolution is handle within DNS itself.
# 127.0.0.1 localhost
# ::1 localhost

c. Tallenna tiedosto tekstitiedostona (.txt) samaan kansioon hosts.old tiedoston kanssa ja nimeä se hosts.

d. Voit sulkea tekstitiedoston tämän jälkeen.