Tiedostojen liittäminen Ubisoft tukipyyntöön

KYSYMYS:

Kuinka voin liittää tiedostoja tukipyyntööni?

VASTAUS:

Liittääksesi tiedostoja (kuten DxDiagMsinfo tai kuvakaappauksia) tukipyyntöösi, voit joko luoda uuden tukipyynnön tai päivittää olemassa olevaa. Jos olet jo luonut tukipyynnön, hyppää tähän kohtaan.

Uusi tukipyyntö
Klikkaa tätä linkkiä avataksesi uuden sähköpostitukipyynnön.

Alhaalta löydät painikkeen + Lisää tiedostoja. Klikkaamalla tätä painiketta avautuu ikkuna josta voit valita liitettävät tiedostot.

Kun olet valinnut lähetettävät tiedostot ja kirjoittanut kuvauksen ongelmastasi, rullaa sivun alareunaan ja valitse Lähetä tapaukseni. Tämä lähettää tukipyynnön liitteineen tukeen.

Olemassa oleva tukipyyntö
Jos olet jo avannut tukipyynnön, paina kolmen viivan kuvaketta sivun oikeassa ylänurkassa.

Valitse Omat tapaukset avautuvasta valikosta.

Klikkaa avautuvalta sivulta tukipyynnön numeroa, johon tiedostoja haluaisit liittää. Avautuu uusi sivu
josta näet tapaukseen liittyvät tiedot.

Liittääksesi tietoja tähän tukipyyntöön, klikkaa + Lisää tiedostoja ja valitse haluamasi tiedostot.

Lopuksi klikkaa Lähetä liitteitä.

Mikäli saat viestin joka sanoo kansion enimmäiskoon ylittyneen, maksimi kansiokoko on 5MB, yritä pakata kansio ja liittää se .zip-tiedostona.