Xbox One asennetun sisällön tarkastaminen.

KYSYMYS:

Kuinka tarkastan onko sisältö ladattu ja asennettu?

VASTAUS:

Osan pelinsisäisestä sisällöstä, kuten lisäosat ja Season Passin, saattaa joutua lataamaan tai asentamaan erikseen.

Tarkastaaksesi mikä sisältö tulee ladata manuaalisesti:
- Paina Xbox-painiketta ohjaimestasi, rullaa alas ja valitse ohjeista Omat pelit & sovellukset (My games & apps).
Pääset valikkoon myös konsolin kotivalikosta.

Oikealla näet ruudukon jossa on kaikki Asennetut (Installed) pelit ja sovellukset.
- Valitse Valmiina asennettavaksi (Ready to install) nähdäksesi mitä sisältöä voit ladata konsolillesi.
- Valitse peli jolle haluat sisältöä ladattavan.
- Valitse Asenna kaikki (Install all) ladataksesi kaikki saatavilla olevat tiedostot ja lisäosat.

Voit myös valita Valitse mitä asennat (Choose what to install) katsoaksesi mitkä tietyt sisällöt ovat Valmiita asennettavaksi (Ready to install).

Täältä voit valita yksittäisiä asennettavia sisältöjä tai valita Asenna kaikki (Install all).

Mikäli tarvitset apua sisällön löytämisessä tai sinulla on muita kysymyksiä, ethän epäröi ottaa yhteyttä!