Latausongelmia Uplay PC:ssä

KYSYMYS:

Lataukseni on jumissa tai en voi edetä latauksessani, mitä voin tehdä?

VASTAUS:

Mikäli kohtaat ongelmia liittyen pelin lataamiseen Uplay PC:llä, voit kokeilla muutamaa keinoa ongelman korjaamiseksi.

Ongelman vianmääritystapa riippuu ongelman perimmäisestä syystä. Kokoamme tähän artikkeliin muutamia yleisiä vianmäärityskeinoja, jotka usein auttavat ratkaisemaan yleisimmät pelaajiemme kohtaamat ongelmat.

Käynnistä Uplay käyttäen järjestelmänvalvojan oikeuksia.

Tarkista, onko Uplay PC offline-tilassa.

Tarkista verkkosi siirtonopeus Uplay PC:ssä

Korjataksesi latausnopeuden Uplay PC:ssä, sinun tulee muuttaa kaistan käytön rajoitusasetus rajoittamattomaksi. Tehdäksesi näin:
- Avaa Asetukset klikkaamalla User-added image -kuvaketta.
- Asetukset -valikossa klikkaa Lataukset-välilehteä, tai skrollaa alas, kunnes näet liukusäätimen, jolla voit hallita latausnopeutta Uplay PC:ssä.

User-added image
- Käyttämällä liukusäädintä voit asettaa arvon vastaamaan yhteysnopeuttasi.
- Tallenna muutokset.
- Tarkista lataukset nähdäksesi muutos.

Mikäli tilanne on yhä sama, voit kokeilla madaltaa rajoitusta yhden klikkauksen verran. Suosittelemme kokeilemaan erilaisia asetuksia, jotta löydät sopivimman asetuksen itsellesi.

Tarkista, että verkkoasetuksesi ovat kunnossa

Verkkoasetukset saattavat vaihdella laitteistostasi ja ohjelmistostasi riippuen. Ratkaistaksesi yleisimmät yhteysongelmat, suosittelemme kokeilemaan seuraavia keinoja:

- Mikäli olet yhdistänyt verkkoon WiFin kautta, yritä yhdistää PC:si verkkoon Ethernet-kaapelin kautta.
- Tarkista, että käytössäsi on yksityinen verkko julkisen verkon sijaan.
- Jos omistat älypuhelimen, voit luoda WiFi-hotspotin mobiililaitteellasi (3G/4G) avataksesi lataukset tai tarkistaaksesi, ettei vika ole pääasiallisessa verkkoyhteydessäsi.
Huomaathan, mikäli yrität ladata koko pelin mobiililaitteellasi, saattaa mobiiliyhteyden palveluntarjoajasi veloittaa sinua käytetystä datasta. Suosittelemme käyttämään tätä tapaa vain verkkoyhteysasetuksien varmistamiseen, jotka saattavat aiheuttaa ongelman latauksen kanssa.
- Löydät lisää Uplay PC:n vianmäärityksestä täältä.

Mikäli ongelma jatkuu yhä yllä olevien ohjeiden suorittamisen jälkeen, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä.