Ubisoft Club -palkintojen avaaminen PC:llä

KYSYMYS:

Kuinka voin avata Ubisoft Club -palkintoja PC:llä?

User-added image

Mikäli et tiedä kuinka voi avata palkintoja Uplay-sovelluksessa, seuraa alla olevia ohjeita:

1. Avaa Uplay PC ja valitse Pelit -välilehti. Valitse sitten haluamasi peli.

2. Valitse sitten yleiskatsaus-sivulta Club-palkkiot.

3. Tällä sivulla näet pelissä saatavilla olevat palkinnot. Avataksesi palkinnon klikkaa Hanki hintaan...  - painiketta.

4. Kun olet avannut palkinnon sinun pitäisi nähdä vihreä hyväksytty merkki vahvistuksena, että palkintosi on lunastettu ja ohjeet palkinnon lunastamiseksi (esim. pelin sisällä).