NAT-ongelmien vianetsintä

KYSYMYS:

Peli kertoo minulla olevan Closed, Strict tai Moderate NAT-tyyppi. Kuinka saan vaihdettua sen Open-NATiin?

VASTAUS:

NAT, Network Address Translation, on menetelmä, joka jakaa internetistä tulevan datan oikealle sisäisen verkon laitteelle.

Jos sinulla on Closed, Strict tai Moderate NAT-tyyppi, saattaa sen estää sinua nauttimasta kaikista online-pelaamisen ominaisuuksista.

Koska tämä menetelmä ottaa huomioon sekä laitteen että datan lähteen, saattaa NAT olla Open-tilassa osalle pelin ominaisuuksista ja Closed-tilassa toisille.

Reititin vastaa sisäisen verkon NAT-tilasta:
• Toiset reitittimet on helpompi konfiguroida kuin toiset
• Jos käytät jaettua internetyhteyttä - kuten asuntolat, sotilastukikohdat, sairaalat yms. - ei sinulla välttämättä ole pääsyä reitittimeen.
• Jotkut internetpalveluntarjoajat tarjoavat sinulle reitittimen, joka on kuitenkin toisen heidän hallussaan olevan reitittimen takana. Tämä tilanne aiheuttaa tupla NAT in.

Olemme kooneet yhteysongelmien ratkaisusta artikkelit useimmille Ubisoft peleille.

Löytääksesi nämä,
• Klikkaa "Miten voimme auttaa?" hakupalkkia tämän sivun yläreunassa.
• Valitse peli ja alusta.
• Kirjoita "yhteys" hakupalkkiin

Peliisi liittyvä artikkeli tulee näkyviin, ongelmanratkaisu kohtien kera, ja opastaa sinua Open NATin asettamisessa sekä muissa yhteysongelmissa.