Validin ostotositteen toimittaminen

KYSYMYS:

Kuinka toimitan validin ostotositteen?

VASTAUS:

Mikäli olet ottanut meihin yhteyttä liittyen ostettuihin peleihin tai pelisisältöön, vaadimme usein ostotositteen tutkiaksemme tapaustasi pidemmälle.

Huomaathan, että: Mikä tahansa meille lähettämäsi kuvankaappaus, kuva tai asiakirja ei saa olla leikattu tai editoitu millään tavalla. Lähettäessäsi kuvankaappauksia meille PC:ltä tai Mac:ilta, käytä kuvankaappaus-toimintoa.

Älä ota kuvaa tietokoneesi ruudusta käyttämällä toista laitetta.

Fyysinen tai digitaalinen peliostos Ubisoft Storesta

• Kirjaudu sisään tilillesi osoitteessa store.ubi.com.
• Klikkaa My Account ja navigoi itsesi My Orders-osioon.
• Näet tällä sivulla tilauksesi tilausnumerosi.
• Toimita tämä tilausnumero asiakaspalvelijoillemme.

Toimita myös kuvankaappaus sähköpostin tilausvahvistuksestasi.

Fyysinen peliostos jälleenmyyjältä
Ole hyvä ja toimita meille erilliset leikkaamattomat kuvat seuraavista:

• Pelilevy sen kotelossa
• Lehtinen, jossa on pelin aktivointi/tuotekoodi
• Ostokuitti, josta näkyy:
  - Ostetun pelin nimi tai kuvaus
  - Jälleenmyyjän nimi, jolta peli on ostettu
  - Oston päivämäärä
  - Tuotteen hinta

Digitaalinen peliostos jälleenmyyjältä tai pelikauppapaikasta
Ole hyvä ja toimita meille leikkaamaton kuvankaappaus ostotositteesta, jossa on näkyvillä seuraavat tiedot:

• Ostajan nimi ja sähköpostiosoite
• Myyjän nimi
• Tuotteen nimi tai kuvaus
• Oston päivämäärä

Pelinsisäiset ostokset PC:llä

Ubisoft Store

• Kirjaudu sisään tilillesi osoitteessa store.ubi.com.
• Klikkaa My Account ja navigoi itsesi My Orders-osioon.
• Näet tällä sivulla tilauksesi tilausnumerosi.
• Toimita tämä tilausnumero asiakaspalvelijoillemme.

Toimita myös kuvankaappaus sähköpostin tilausvahvistuksestasi.

Epic Games
Seuraa oheisia ohjeita saadaksesi ohjeistuksen Epic Games Storen ostotositteeen löytämiseksi.

Steam
Seuraa näitä ohjeita löytääksesi ostotositteen Steamissa.

Viralliset jälleenmyyjät
Ole hyvä ja toimita meille leikkaamaton kuvankaappaus ostotositteesta, jossa on näkyvillä seuraavat tiedot:

• Ostajan nimi ja sähköpostiosoite
• Myyjän nimi
• Tuotteen nimi tai kuvaus
• Oston päivämäärä

Pelinsisäiset ostokset konsoleilla

Ole hyvä ja toimita meille leikkaamaton kuvankaappaus ostotositteesta, jossa on näkyvillä seuraavat tiedot:

• Ostajan nimi ja sähköpostiosoite
• Myyjän nimi
• Tuotteen nimi tai kuvaus
• Oston päivämäärä

Löydät lisätietoa ostotositteen löytämisestä konsolikohtaisesti alla olevien linkkien kautta:

Nopeuttaaksesi tapauksesi käsittelyä, lähetä meille myös ostotosite PC:ltäsi:

• PSN

Mobiilipeli / pelinsisäiset ostokset

iTunes Store / App Store
Ole hyvä ja toimita meille leikkaamaton kuvankaappaus App Store:sta tai iTunes Store:sta.

Pidä huoli, että seuraavat tiedot näkyvät selvästi kuvankaappauksessasi:

• Tuotteen nimi tai kuvaus
• Tilauksen transaktionumero
• Tilauksen kokonaishinta
• Oston päivämäärä

Google Play

Palautukset
Ole hyvä ja toimita meille leikkaamaton kuvankaappaus Googlelta saamastasi vahvistusviestistä.

Mikäli et löydä tätä, voit tämän sijasta toimittaa meille ostohistoriasi Google Payments Centeristä.

Tuote/sisältökorvaukset
Ole hyvä ja toimita meille leikkaamaton kuvankaappaus ostohistoriastasi Google Payments Centeristä