The Division 2 saatavilla olevat esteettömyysominaisuudet

KYSYMYS:

Mitä esteettömyysominaisuuksia löytyy The Division 2:sta?

VASTAUS:

Kokosimme tähän artikkeliin yhteenvedon käytettävissä olevista esteettömyysominaisuuksista pelissä The Division 2.

Yleiset

Onko pelissa avustavia ominaisuuksia  Kyllä, tähtäyksen avustin on saatavilla pelissä.

Onko pelissä useita vaikeustasoja?  Kyllä. Eri peliaktiviteeteille on useita vaikeusasetuksia.

Sisältääkö peli QTE ominaisuuksia (nopeaa reaktiota vaativia valintoja)?  Ei

Sisältääkö peli hidastusominaisuuksia tai onko pelin nopeutta mahdollista muuttaa?  Ei

Onko tutorialeja tai välianimaatioita mahdollista toistaa?  Ei

Voiko tekstikomennot käydä läpi omaan tahtiin?  Ei

Sisältääkö peli värinäpalautetta?  Kyllä. Värinäpalaute on saatavilla pelissä.

Voiko pelin pysäyttää milloin tahansa?  Ei

Voiko toimintoja suorittaa pelin ollessa pysäytettynä?  Ei

Ääni/Puhe

Voiko tekstitykset ottaa käyttöön?  Kyllä. Voit ottaa ne käyttöön pelissä.

Voiko tekstityksiä kustomoida?  Kyllä. Valittavissa useita mukautusvaihtoehtoja
Voiko teksityksille valita taustan?  Tekstitysten tausta on automaattisesti käytössä. Voit säätää sen läpikuultavuutta

Voiko puhe-chattia käyttää ilman painikkeita?   Kyllä. Voit säätää puhe-chat asetuksia pelissä.

Onko pelissä puhe-chat tai teksti-chat? Tarjoavatko nämä puheesta tekstiksi tai tekstistä puheeksi ominaisuuden?  Kyllä. Voit ottaa ominaisuuden käyttöön pelissä.

Voiko taustamusiikin, efektien ja puheen äänenvoimakkuutta säätää?  Kyllä. Voit säätää useita ääniasetuksia.

Onko surround ääniasetus valittavissa?  Ei

Onko kaikissa äänivihjeissä myös visuaalinen vihje nähtävissä?  Kyllä

Onko tekstityksissä näkyvissä kuka puhuu?  Kyllä

Onko pelissä ominaisuuksia kuulovaurioisille?  Kyllä. Ominaisuudet voi ottaa käyttöön pelissä.

Ohjaintoiminnot

Voinko valita uudet painikkeet toiminnoille?  Kyllä. Voit muokata PC:n hiiren ja näppäimistön ohjaintoimintoja. Konsoliohjaimien toimintoja ei voi muokata.

Tukeeko peli katseentunnistusta?  Tobii Eye Tracker on tuettu ainoastaan PC-versiossa.

Voinko käyttää haluamaani ohjainta?  Katso listasta tuetut oheislaitteet.

Voiko peliä pelata ainoastaan hiirellä?  Ei

Voiko kahta oheislaitetta käyttää kerralla (hiiri+näppäimistö)?   Kyllä

Voiko painikkeiden herkkyyttä säätää?  Peli tarjoaa mahdollisuuden säätää tähtäyksen ja kameran herkkyyttä. PC:llä ei ole mahdollista vaihtaa liikkumispainikkeen akselin suuntaa. PS4 ja Xbox One -konsoleilla vasemman tatin akselin suunnan voi kääntää.

Onko pelissä automaattinen kohteeseenjuoksu -ominaisuus?  Kyllä. Ominaisuuden voi ottaa käyttöön pelissä.

Grafiikka

Onko pelissä valinta värisokeille?  Kyllä. Voit valita pelissä eri muotoja värisokeuden mukaan.

Onko tärkeiden visuaalisten vihjeiden tukena muita ominaisuuksia?  Kyllä. Kaikkien visuaalisten vihjeiden tukena on ääniominaisuus.

Voiko vilkekuvat poistaa käytöstä?  Ei

Voiko pelin kontrastia muuttaa?  Kyllä. On mahdollista valita Korkean kontrastin tila

Voinko vaihtaa näkökulmaa?  Kyllä. Voit vaihtaa näkökulmaa tarvittaessa.

Voinko estää matkapahoinvoinnin?  Kyllä, voit vähentää matkapahoinvoinnin vaikutusta säätämällä tiettyjä asetuksia.

Voinko uudellenjärestää käyttöliittymän ja säätää sen kokoa?                                                                                                                       Kyllä, you can suurentaa käyttöliittymää ja kustomoida Heads-Up Displayn (HUD). Valittavissa on myös HUDin automaattinen piilotus