La FAQ que vous essayez de visiter n'est pas encore traduite pour cette langue. Nous vous présentons la version anglaise jusqu'à ce que la traduction de cette FAQ soit mise à disposition.

Unable to join a friend's crew

If it is happening to you, please check our connectivity troubleshooting articles for PC, PS4 or Xbox One

If you still encounter the same issue after completing this connectivity troubleshooting, please contact us