La FAQ que vous essayez de visiter n'est pas encore traduite pour cette langue. Nous vous présentons la version anglaise jusqu'à ce que la traduction de cette FAQ soit mise à disposition.

Supported Peripherals for Space Junkies

Here is a list of supported controllers that you can use with Space Junkies

Playstation 4
PC - Supported peripherals:
For a full list of PC system requirements, check our dedicated article

If you have any further questions, feel free to get in touch