La FAQ que vous essayez de visiter n'est pas encore traduite pour cette langue. Nous vous présentons la version anglaise jusqu'à ce que la traduction de cette FAQ soit mise à disposition.

How do I create a stand-alone or Dedicated server for Rogue Spear?

Unfortunately, this is not possible for Rogue Spear or Rainbow Six. The only possible ways of hosting Rogue Spear or Rainbow six is via Zone or Mplayer, or direct IP connections. Please refer to the manual for more help with setting up a multiplayer game.