La FAQ que vous essayez de visiter n'est pas encore traduite pour cette langue. Nous vous présentons la version anglaise jusqu'à ce que la traduction de cette FAQ soit mise à disposition.

Minimum Requirements

In order to run Rayman Arena properly, your PC MUST meet or exceed these minimum requirements:

Minimum System Requirements
Supported OS: Windows 98/2000/ME/XP
Processor: Pentium II 450 or equivalent
Memory: 64 MB RAM
Video Card: TNT2 video card or better (16MB)
DirectX: 8.1 (included on disk)
Hard Drive Space: 660 MB available space
Supported peripherals: Keyboard/Mouse

Note: Laptop versions of these cards may work but are NOT officially supported.