La FAQ que vous essayez de visiter n'est pas encore traduite pour cette langue. Nous vous présentons la version anglaise jusqu'à ce que la traduction de cette FAQ soit mise à disposition.

Minimum Requirements

In order to run Riven properly, your PC MUST meet or exceed these minimum requirements:

Minimum System Requirements
Supported OS: Windows 95/98
Processor: 100 MHz Pentium or faster
Memory: 16 MB RAM
Video Card: 640 x 480 resolution, High Color (16-bit)
Sound Card: Windows compatible sound device
Hard Drive Space: 75 MB free hard disk space
Disc Drive: 4X CD-ROM drive or faster

With DVD
Supported OS: Windows 95/98
Processor: 100 MHz Pentium or faster
Memory: 16 MB RAM
Video Card: 640 x 480 resolution, High Color (16-bit)
Sound Card: SoundBlaster 16 or 100% compatible
Hard Drive Space: 84 MB free hard disk space
Disc Drive: Generation 2 DVD drive or newer

Note: Laptop versions of these cards may work but are NOT officially supported.