La FAQ que vous essayez de visiter n'est pas encore traduite pour cette langue. Nous vous présentons la version anglaise jusqu'à ce que la traduction de cette FAQ soit mise à disposition.

What are the minimum requirements for Rayman M?

For your game to work, your system MUST meet the following requirements.

System Requirements: Operating System: Windows 98 / ME / 2000 / XP Home Only
CPU Type and Speed: Pentium II 450 or equivalent (Pentium III 500 rec. )
Hard Drive (MB): 550MB
Memory: 64MB
Graphics: Any 16MB 100 DirectX 8. 0 Compatible graphics card (32MB recommended)
CD-ROM Speed: 4x or faster
Audio: Any 100 DirectX 8. 0 compatible
Soundcard Printer: Optional (Required to print user manual)
Multiplayer: Yes (Split Screen)
Packaging: DVD STYLE BOX.