La FAQ que vous essayez de visiter n'est pas encore traduite pour cette langue. Nous vous présentons la version anglaise jusqu'à ce que la traduction de cette FAQ soit mise à disposition.

Minimum Requirements

In order for IL-2 Sturmovik: Forgotten Battles to run properly, your system must meet or exceed these minimum requirements:

Minimum Requirements:
OS: Windows 98/ME/2000/XP
Processor: Pentium III 800 or AMD Athlon 700 or better
RAM: 256 MB RAM (512 MB RAM recommended)
Video Card: 32 MB DirectX 8.1 compatible 3D video card (64 MB recommended)
Sound Card: DirectX 8.1 compatible sound card
DirectX Version: DirectX 8.1 or higher (included on disk)
Available Disk Space: 1.1 GB free hard disk space
Internet Connection: 56kbps or better; or LAN for Multiplayer
4X CD-ROM or better (Not recommended for use with CD-RWs)