La FAQ que vous essayez de visiter n'est pas encore traduite pour cette langue. Nous vous présentons la version anglaise jusqu'à ce que la traduction de cette FAQ soit mise à disposition.

Minimum Requirements

To play Duel of Champions your PC will need to meet the following system requirements:

Operating System: Windows XP (SP2) or higher
Processor: 2 GHz or higher
RAM: 512 MB of RAM or higher
Video Card: 256 MB DirectX 9.0c compliant with Shader Model 2.0 or higher
Hard Drive Space: 200 MB free disk space
Peripherals: Windows-Compatible keyboard and mouse required
Internet connection: 256 Kbps or faster broadband connection