La FAQ que vous essayez de visiter n'est pas encore traduite pour cette langue. Nous vous présentons la version anglaise jusqu'à ce que la traduction de cette FAQ soit mise à disposition.

The game reports a Director Player Error" when initialinzing"

QUESTION:

The game reports a "Director Player Error" when initialinzing

RÉPONSE:

In almost all cases this is due to missing or uncompatible/damaged QuickTime 6 installation.Download and reinstall Quicktime 6 or higher.