La FAQ que vous essayez de visiter n'est pas encore traduite pour cette langue. Nous vous présentons la version anglaise jusqu'à ce que la traduction de cette FAQ soit mise à disposition.

What are the requirements for the game Alexander?

QUESTION:

What are the requirements for the game Alexander?

RÉPONSE:

Supported OS: Windows 98/2000/ME/NT/XP (ONLY)
Processor: AMD Athlon, Intel Pentium 1 GHz
RAM: 256 MB
Video Card: 64 MB DirectX 8.1-compatible video card (Geforce 3 or better)
Sound Card: DirectX 8.1-compatible sound card
DirectX Version: DirectX 8.1 or higher
CD-ROM: 12x CD-ROM
Hard Drive Space: 2 Gig free
Peripherals Supported: Windows-compatible mouse and keyboard
Multiplay: Internet connection

Recommended System Requirements:

Supported OS: Windows XP
Processor: AMD Athlon, Intel Pentium 2 GHz
RAM: 768 MB
Video Card: 128 MB DirectX 8.1-compatible video card (Geforce 3 or better)
Sound Card: DirectX 8.1-compatible sound card
DirectX Version: DirectX 8.1 or higher
CD-ROM: 12x CD-ROM
Hard Drive Space: 2 Gig free
Peripherals Supported: Windows-compatible mouse and keyboard
Multiplay: Internet connection

Supported video cards:

ATI Radeon X family
ATI Radeon 9000-9800 family
ATI Radeon 8500
ATI Radeon 7500
GeForce FX 5200-6800
GeForce 4 Ti 4600
GeForce 4 Ti 4400
GeForce 4 Ti 4200
GeForce 3
Matrox Parhelia