La FAQ que vous essayez de visiter n'est pas encore traduite pour cette langue. Nous vous présentons la version anglaise jusqu'à ce que la traduction de cette FAQ soit mise à disposition.

Supported Features for Heroes Over Europe

QUESTION:

What are the Supported Features for Heroes Over Europe?

RÉPONSE:

Game Rating: T (Teen)
Number of Players: 1 (Online: 16)
Online: Broadband required
Required hard disk space: At least 51 MB
Video output: 720p
Peripherals Supported: Dual Shock 3 compatible, Sony Blue Tooth/USB headsets*
Playstation Network: Multiplayer, Leaderboards, Lobby/Matchmaking Messaging/Friend Invite In game, Voice Chat, Trophies

*Compatible with most Blue Tooth and USB wired Headsets. Some limitations apply