La FAQ que vous essayez de visiter n'est pas encore traduite pour cette langue. Nous vous présentons la version anglaise jusqu'à ce que la traduction de cette FAQ soit mise à disposition.

System Requirements for TrackMania 2: Canyon

QUESTION:

What are the minimum system requirements for playing TrackMania 2: Canyon on PC?

RÉPONSE:

To get the most out of TrackMania 2: Canyon, your PC should meet or exceed the minimum system requirements.

Minimum System Requirements

OS : Windows XP / Vista / 7
CPU: 1.5 Ghz
RAM: 1 GB
Video memory: 256 MB, Pixel Shader 2.0
Hard drive space: 1.5 GB