La FAQ que vous essayez de visiter n'est pas encore traduite pour cette langue. Nous vous présentons la version anglaise jusqu'à ce que la traduction de cette FAQ soit mise à disposition.

Minimum Requirements for R.U.S.E.

QUESTION:

What are the minimum system requirements for R.U.S.E.?

RÉPONSE:

In order to play R.U.S.E properly, your PC should meet or exceed these system requirements:

Supported OS: Windows XP (SP3) / Windows Vista (SP2) / Windows 7
Processor: 2.8 GHz Intel Pentium4 or AMD Athlon 64 3000+ or higher (3.5 GHz Intel Pentium D or AMD Athlon 64 3500+ recommended)
RAM: 1 GB Windows XP / 2 GB Windows Vista, Windows 7 (2 GB / 4 GB recommended)
Video Card: 128 MB DirectX 9.0c-compliant card (256 MB recommended) (see supported list*)
Sound Card: DirectX 9.0c-compliant sound card (5.1 sound card recommended)
DirectX Version: DirectX 9.0, 10.0, 11.0
Hard Drive Space: 9 GB
Peripherals Supported: Windows-compliant keyboard, mouse, Xbox 360 Controller for Windows
Internet Connection: Online play requires a Broadband Internet connection

*Supported Video Cards at Time of Release:
NVIDIA GeForce 6 / 7 / 8 / 9 / 200 series
ATI RADEON X1000 / HD 2000 / HD 3000 / HD 4000 / HD 5000 series
ATI Crossfire / NVIDIA SLI