La FAQ que vous essayez de visiter n'est pas encore traduite pour cette langue. Nous vous présentons la version anglaise jusqu'à ce que la traduction de cette FAQ soit mise à disposition.

System Requirements for Rocksmith 2014 on Mac

QUESTION:

What are the system requirements for Rocksmith 2014 on Mac?

RÉPONSE:

Minimum requirements

Supported OS: 10.7 Lion
Processor: 2.66GHz Intel Core 2 Duo 17700
RAM: 2 GB RAM
Video card: 256 MB NVidia GeForce 8600 GT or ATI Radeon HD 2600
Hard drive space: 12 GB available space
Peripherals: Rocksmith Real Tone Cable (USB 2.0 port required), Mac keyboard, mouse.
Multiplayer: 2 Guitars for local multiplayer

Recommended requirements

OS: 10.8 Mountain Lion
Processor: 3.1 GHz Intel Core i3-540
RAM: 4 GB RAM
Video card: 512MB Nvidia GT 240 or 512 MB ATI Radeon HD 5670
Hard drive space: 12 GB available space
Peripherals: Rocksmith Real Tone Cable (USB 2.0 port required), Mac keyboard, mouse.
Multiplayer: 2 Guitars for local multiplayer