La FAQ que vous essayez de visiter n'est pas encore traduite pour cette langue. Nous vous présentons la version anglaise jusqu'à ce que la traduction de cette FAQ soit mise à disposition.

System Requirements for Might and Magic Heroes VII

QUESTION:

What are the system requirements for Might and Magic Heroes VII?

RÉPONSE:

Minimum requirements:

Supported OS: Windows 7 SP1, Windows 8/8.1 (Only 64bit)
Processor: Intel Core i5 660 3.3 GHz or AMD Phenom II X4 955 @ 3.2 GHz
RAM: 4 GB
Video card: NVidia GeForce GTX460 or AMD Radeon HD5850 (1024 MB VRAM)

Recommended requirements:

Supported OS: Windows 7 SP1, Windows 8/8.1 (Only 64bit)
Processor: Intel Core i5 2400 @ 3.1 GHz or AMD FX-6100 @ 3.3 GHz
RAM: 6 GB
Video card: NVidia GeForce GTX670 or AMD Radeon HD7870 (2048 MB VRAM)

Laptop models of these desktop cards may work as long as their performance is on-par with the minimum configuration.