La FAQ que vous essayez de visiter n'est pas encore traduite pour cette langue. Nous vous présentons la version anglaise jusqu'à ce que la traduction de cette FAQ soit mise à disposition.

Supported peripherals for Ode

QUESTION:

What controllers are supported in Ode?

RÉPONSE:

Here is a list of supported controllers that you can use on your PC.

Officially supported on PC

Mouse + keyboard
Xbox 360 Controller
Xbox One Controller
Logitech F310 Wired Gamepad
Logitech F710 Wireless Gamepad

Other Dual Stick Controllers may work, however they are not officially supported. They may require third party software to work. Please contact the controller manufacturer for assistance.

For a full list of PC system requirements, check our dedicated article.