La FAQ que vous essayez de visiter n'est pas encore traduite pour cette langue. Nous vous présentons la version anglaise jusqu'à ce que la traduction de cette FAQ soit mise à disposition.

Playing Hungry Shark World on TV

QUESTION:

Can I play the game on my TV?

RÉPONSE:

Unfortunately we no longer support Hungry Shark World on TV OS.

Please check the list of Supported Devices to know if your device can run the last version of the game.