La FAQ que vous tentez d’accéder n’a pas encore été traduite dans cette langue. En attendant que la traduction de cette FAQ soit disponible, nous vous mettons la version anglaise à disposition

Save Game Locations for Starlink: Battle for Atlas

The default save file locations for Starlink: Battle for Atlas are:

PC
C:\Program Files (x86)\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\savegames

Playstation 4
Settings > Application Saved Data Management > Saved Data In System Storage > Starlink: Battle for Atlas

Xbox One
My Games and Apps > Starlink: Battle for Atlas > Menu > Manage Game > Saved Data

Nintendo Switch
System Settings > Data Management > Save Data/Screenshots

To manage your saved games, please take a look at our Managing Save Files article.

If you have any other questions, please get in touch.