La FAQ que vous tentez d’accéder n’a pas encore été traduite dans cette langue. En attendant que la traduction de cette FAQ soit disponible, nous vous mettons la version anglaise à disposition

How to activate games on Vive

Activating games for Vive is really easy.

The activation process works through Steam. Simply follow the usual Steam activation process. If you do not know how to activate a game on Steam, you can find detailed instruction in our dedicated FAQ.