La FAQ que vous tentez d’accéder n’a pas encore été traduite dans cette langue. En attendant que la traduction de cette FAQ soit disponible, nous vous mettons la version anglaise à disposition

Minimum Requirements for Prince of Persia: Warrior Within

In order to play this game properly, your PC must meet or exceed these minimum requirements:

Minimum Configuration:

Operating System: Windows 98 SE/2000/XP ONLY
Processor: 1000 MHz Pentium III, AMD Athlon or equivalent
RAM: 256 MB RAM
Video Card: NVIDIA GeForce 3 or higher, ATI Radeon 7500 or higher, Intel 915G
Sound Card: DirectX 8.0 compatible sound device
DirectX: DirectX 9.0c (included on disk)
Hard Drive Space: 1.5 GB hard drive space for minimum installation
Mouse: Windows-compatible mouse required

Recommended Configuration:

Operating System: Windows 98 SE/2000/XP ONLY
Processor: 1.5 GHz Pentium 4, AMD Athlon or equivalent
RAM: 512 MB RAM
Video Card: NVIDIA GeForce 4 or ATI Radeon 9500, or higher
Sound Card: DirectX 8.0 compatible sound device
DirectX: DirectX 9.0c (included on disk)
Hard Drive Space: 2.2 GB GB hard drive space for full installation
Mouse: Windows-compatible mouse required
Controller: Dual analog gamepad