La FAQ que vous tentez d’accéder n’a pas encore été traduite dans cette langue. En attendant que la traduction de cette FAQ soit disponible, nous vous mettons la version anglaise à disposition

Save game locations for Watch Dogs: Legion

These are the save file locations by platform:

PC

C:\Program Files (x86)\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\savegames\[user ID]\3353

PlayStation 4

Settings > Application Saved Data Management > Saved Data in System Storage > Watch Dogs: Legion

PlayStation 5

Settings > Storage > [Storage device] > Saved Data > PS4 Games / PS5 Games > Watch Dogs: Legion

Xbox One

My Games and Apps > Watch Dogs: Legion > Menu > Manage Game > Saved Data

Xbox Series X|S

My Games and Apps > Watch Dogs: Legion > Menu > Manage game and add-ons > Saved Data

If you have any questions, feel free to contact us!