La FAQ que vous tentez d’accéder n’a pas encore été traduite dans cette langue. En attendant que la traduction de cette FAQ soit disponible, nous vous mettons la version anglaise à disposition

XIII System Requirements

QUESTION:

What are the minimum specifications for XIII?

RÉPONSE:

Processor: 700 MHz Pentium III or equivalent.
Operating System: Windows 98, Windows Me, Windows 2000, and Windows XP.
Memory: 128 MB of RAM.
Controls: Keyboard and mouse.
Hard drive space: 1.2 GB of free space on hard disc.
Video:3D accelerator video card with DirectX 8.1 support and 32 MB of video memory minimum.
Sound: DirectX-compatible 16- bit sound card.