La FAQ que vous tentez d’accéder n’a pas encore été traduite dans cette langue. En attendant que la traduction de cette FAQ soit disponible, nous vous mettons la version anglaise à disposition

The game reports a Director Player Error" when initialinzing"

QUESTION:

The game reports a "Director Player Error" when initialinzing

RÉPONSE:

In almost all cases this is due to missing or uncompatible/damaged QuickTime 6 installation.Download and reinstall Quicktime 6 or higher.