La FAQ que vous tentez d’accéder n’a pas encore été traduite dans cette langue. En attendant que la traduction de cette FAQ soit disponible, nous vous mettons la version anglaise à disposition

Is there co-op split-screen on Brothers In Arms?

QUESTION:

Is there anyway to play split-screen co-op levels on Brothers in Arms

RÉPONSE:

No, you can only play adversarial on split-screen. The only way to have two people on one Xbox play co-operative is if you play against others via system link or Xbox Live.