La FAQ que vous tentez d’accéder n’a pas encore été traduite dans cette langue. En attendant que la traduction de cette FAQ soit disponible, nous vous mettons la version anglaise à disposition

Can I Play With Dual Monitors?

QUESTION:

The game automatically runs in windowed mode or crashes on my dual monitor setup. Is Dual-Monitor play possible?

RÉPONSE:

Dual display settings may compromise game performance. Disabling dual display settings before playing the game should allow it to perform as intended.