La FAQ que vous tentez d’accéder n’a pas encore été traduite dans cette langue. En attendant que la traduction de cette FAQ soit disponible, nous vous mettons la version anglaise à disposition

Set a custom background image in Go! Sudoku

QUESTION:

How can I set a background image in Go! Sudoku?

RÉPONSE:

To set a background image, please follow these steps:

1) players must create a subfolder in their \PSP\PHOTO directory called SudokuPhoto \PSP\PHOTO\SudokuPhotos

2) the file format needs to be JPEG

3) ideal resolution is 480x272, Images cannot exceed1024x1024