La FAQ que vous tentez d’accéder n’a pas encore été traduite dans cette langue. En attendant que la traduction de cette FAQ soit disponible, nous vous mettons la version anglaise à disposition

How do I delete a shared track?

QUESTION:

I shared a track on Track Central, but I want to take it down. Is there a way to remove it?

RÉPONSE:

Currently, Trials Fusion does not support any method for removing tracks. We apologize for the inconvenience.