La FAQ que vous tentez d’accéder n’a pas encore été traduite dans cette langue. En attendant que la traduction de cette FAQ soit disponible, nous vous mettons la version anglaise à disposition

Supported Peripherals for Hungry Shark World (Console Edition)

QUESTION:

Which controllers are supported in Hungry Shark World (Console Edition)?

RÉPONSE:

Here is a list of supported controllers that you can use for Hungry Shark World

Officially supported on Nintendo Switch
- Joy-con

Officially supported on PS4
- DUALSHOCK 4 Controller

Officially supported on Xbox One
- Microsoft Xbox One Controller

If you have any other questions, don't hesitate to contact us!